Întrebări frecvente

Mai mult

GPL Code Center

Te rugăm să reții: Produsele TP-LINK conțin parțial cod software dezvoltat de terțe părți, inclusiv codul software care face obiectul Licenței Publice Generale GNU ("GPL"), Versiunea 1 / Versiunea 2 / Versiunea 3 sau GNU Public Lesser Public License (GNPL) . Poți utiliza respectivul software pentru a respecta termenii licenței GPL.
Pentru a respecta termenii GPL ai companiei din cadrul grupului TP-LINK, care oferă software-ul respectiv pentru descărcare sau care răspunde de distribuirea produselor care conțin codul respectiv, oferă, după caz, de la sine sau cu sprijinul terțelor părți (de exemplu, TP-LINK Technologies Co., Ltd., cu sediul în China), un serviciu de poștă electronică pentru obținerea unui cod sursă a software-ului care face obiectul GPL, sau un CD-Rom, la cerere, prin poștă sau prin e-mail. Informații suplimentare sunt furnizate cu produsele relevante sau software-ul. Cu acest Centru de coduri GPL, TP-LINK asigură descărcarea gratuită a copiilor codului sursă ale softului care face obiectul GPL și care este inclus în produsele TP-LINK.
Programele respective sunt distribuite FĂRĂ ORICE GARANȚIE; fără nici măcar garanția implicită de VANDABILITATE sau de COMPETENȚĂ PENTRU UN SCOP PARTICULAR. Pentru mai multe detalii, consultă Licența publică generală GNU.
Te rugăm să alegi modelul și versiunea produsului tău TP-LINK din lista de mai jos pentru a descărca codul sursă. Poți examina, imprima și descărca termenii respectivi de licență GPL aici sau îi poți verifica în telefonul mobil.
Dacă ești de părere că TP-LINK ar trebui să ofere un cod sursă suplimentar supus GPL, te rugăm să ne contactezi la adresa GPL@tp-link.com.

Mai mult