TP-Link extinde portofoliul Neffos cu modelul C7

Mar01, 2018

Barcelona - TP-Link, furnizor global de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, a lansat la Mobile World Congress 2018 un nou model accesibil de smartphone, Neffos C7.

Smartphone-ul are un design ergonomic și o cameră frontală luminoasă și precisă, de 8 megapixeli, pentru selfie-uri și conferințe video.

Modul Real-Time Beautify permite previzualizarea în timp real a opțiunilor de înfrumusețare în timp ce utilizatorii pot surprinde imagini perfecte, fidele, cu doar o singură atingere.

Realizarea autoportretelor în condiții de lumină slabă nu mai e o problemă, mulțumită funcției de bliț a ecranului. Și, dacă e nevoie ca mai multe persoane să încapă în cadru, camera frontală cu unghi larg de 86 de grade va permite acest lucru. Selfie-urile pot fi îmbunătățite și corectate cu ajutorul software-ului ArcSoft.

Nu mai pierde niciun moment pe care l-ai putea împărtăși cu ceilalți cu noua camera foto principală a C7 care încorporează phase-detection auto-focus.

Împreună, cele două camere fac mai ușoară decât oricând surprinderea de imagini și materiale video uimitoare din orice unghi, atât ziua cât și noaptea.

Pentru a îmbunătăți utilizarea zilnică, smartphone-ul încorporează un ecran IPS-LCD de 5.5 inci care permite redarea de emisiuni TV și filme, rularea de jocuri și navigarea pe rețelele sociale. Ecranul asigură vizibilitate chiar și în lumina puternică a soarelui, fiind astfel perfect pentru călătorie, dar și pentru vizionarea de filme, acasă.

Neffos C7 este dotat cu un senzor de amprentă, care oferă un grad mai mare de securitate și care asigură deblocarea și activarea ecranului în 0.2 secunde.

Smartphone-ul este dotat cu un procesor octa-core tactat la 1.5 GHz care, alături de memoria RAM de 2 GB asigură funcționarea fără probleme a aplicațiilor.

Neffos C7 are suport pentru card microSD, pentru extinderea capacitatății de stocare până la 128 GB.

Neffos C7 va fi disponibil în variantele de culoare Cloudy Gray și Sunrise Gold.

Despre TP-Link

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de produse și accesorii de rețea. Conform companiei de analiză a pieței IDC*, TP-Link este liderul pieței de echipamente WLAN și CPE broadband, cu distribuție în peste 120 de țări și sute de milioane de clienți în întreaga lume. Cu un portofoliu extins de produse stabile, performante și accesibile în domeniul rețelisticii și o experiență dovedită, compania își continuă evoluția cu produse adaptate stilului de viață conectat, care să răspundă cerințelor viitoare.

 

*Conform IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Report, Q1 2017.

 

Despre Neffos

Marca Neffos a fost înființată de TP-Link în 2015 pentru a intra pe piața de telefoane smart la nivel global. Neffos este un brand dedicat dezvoltării produselor sale și a serviciilor și relațiilor cu clienții prin procese extensive de cercetare și dezvoltare, implementând practici stricte de asigurare a calității. Neffos pune în permanență accentul pe nevoile utilizatorilor finali pentru a crea dispozitive superioare, de cea mai bună calitate, la prețuri competitive.

Pentru informații suplimentare, vizitați http://www.neffos.ro/product/details/X1-Lite sau urmați Neffos pe Facebook la www.facebook.com/TPLinkNeffos.

YouTube Neffos România:  https://www.youtube.com/channel/UCbLFdFl8CArB0UoC4YxPdpQ

 

< Go Back