Neffos X1 Lite în premieră la Dev.Play Conference

Sep08, 2017

TP-Link, producător de echipamente de networking, lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, participă pentru prima dată la Dev.Play Conference, în calitate de ,,Networking Partner’. Dev.Play Conference este deja la a doua ediție și reprezintă evenimentul care sprijină industria de game development din toată Europa de Est. Ediția de anul acesta va găzdui un număr mare de paneluri și workshopuri ce vizează subiecte de actualitate în lumea gamingului.

În cele două zile de eveniment – 11 & 12 septembrie, te așteptăm la standul TP-Link și Neffos să testezi toată gama de smartphone-uri TP-Link, Neffos X1, Neffos X1 MAX și în premieră, în România, Neffos X1 Lite. De asemenea, te așteptăm să îți încarci smartphone-ul sau tableta de la Charging Station-ul TP-Link.

 

Premieră în România – TP-Link Neffos X1 Lite, mai subțire, dar la fel de performant și fiabil

Vei vedea în premieră smartphone-ul ,,Lite’’ ca un fulg, dar conceput pentru performanță constantă și fiabilitate. Smartphone-ul TP-Link Neffos X1 Lite este alimentat de un procesor MediaTek octa-core pentru performanță maximă. Smartphone-ul oferă până la 2 GB de memorie RAM și 16 GB de suport ROM pentru a maximiza utilizarea optima a memoriei și multi-tasking-ul. Ecranul LCD cu suport 10 - point multi touch) îmbunătățește experiența jocurilor prin generarea unui răspuns mai precis și versatil. În plus, atingerea dublă activează ecranul fără a apăsa butonul de pornire.

TP-Link Neffos X1 Lite dispune de o cameră principală de 13 mega-pixeli cu senzorul de iluminare din spate și o cameră de 5 mega-pixeli pentru selfie. Datorită PDAF-ului (autofocalizare de detectare a fazei) în doar 0,2 secunde nu vei pierde niciun moment important din viața ta. Obiectivul cu apertura de f / 2.0 oferă profunzime și va suprinde fotografii clare în lumină scăzută. Conceput special să se potrivească oricărui stil, TP-Link Neffos X1 Lite este disponibil în două culori: Cloudy Grey și Sunrise Gold.

În plus, vei putea face comparația cu celelalte două smartphone-uri din gama X1, Neffos X1 și Neffos X1 Max.

Ne vedem la Dev.Play să susținem industria de game development din România!

###

Despre TP-Link

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de produse și accesorii de rețea care fac parte din toate aspectele vieții zilnice. Conform companiei de analiză a pieței IDC, TP-Link este liderul pieței de echipamente WLAN și CPE** broadband, cu distribuție în peste 120 de țări și sute de milioane de clienți în întreaga lume.

Cu o experiență deja dovedită în stabilitate, performanță și fiabilitate, TP-Link a dezvoltat un portofoliu de produse care satisface nevoile de rețea ale tuturor persoanelor. Acum, pe măsură ce stilul de viață conectat continuă să evolueze, compania se dezvoltă pentru a depăși cerințele de mâine.

*Pe unitățile expediate, conform raportului IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Q1 2017.

Pentru mai multe informații despre TP-Link și Neffos , vizitați site-ul http://www.tp-link.ro și http://www.neffos.ro/ sau urmăriți-ne pe:

Facebook TP-Link Romania: facebook.com/TPLinkRomania/

Facebook Neffos Romania:   https://www.facebook.com/NeffosRomania/  

YouTube TP-Link Romania: https://www.youtube.com/TPLinkRomania

YouTube Neffos Romania:  https://www.youtube.com/channel/UCbLFdFl8CArB0UoC4YxPdpQ

TP-Link  este o marcă comercială înregistrată a TP-Link Technologies Co., Ltd. Toate denumirile comerciale sunt proprietatea respectivilor proprietari.

< Go Back