Neffos participă la East European Comic Con 2017 alături de TP-Link

Apr28, 2017

Suntem mândri să anunțăm prezența Neffos la East European Comic Con în cadrul standului TP-Link, care participă la acest eveniment pentru a patra oară consecutiv. Vizitează standul TP-Link și nu uita să testezi și telefoanele smart Neffos X1!

Sumedenie de suprize la standul TP-Link

Pe lângă posibilitatea de a testa seria de telefoane smart Neffos X1, vei avea șansa să câștigi numeroase premii prin participarea la turneele de Hearthstone Neffos ce se vor desfășura exclusiv pe telefoanele Neffos X1, în fiecare zi a festivalului Comic Con.

Mai mult, în premieră în Romania, vei putea vedea telefoanele Neffos X1 Max pe care se vor desfășura zilnic competiții fulger de Hearthstone la scena de gaming din cadrul East European Comic Con. Norocoșii câștigători vor fi rasplatiți cu un telefon Neffos Y50! Urmărește pagina de Facebook Neffos România (https://www.facebook.com/NeffosRomania) și pagina de evenimentului  TP-Link la East European Comic Con https://www.facebook.com/events/ pentru a afla primul detalii despre competiția fulger de Hearthstone de la scena de gaming.

Neffos, portal pentru experiențe smart

Tot la standul TP-Link, vizitatorii pot interacționa cu Neffos X1 în zona interactivă Smart Experience, unde am pregătit pentru vizitatori o experiență smart completă.

Gazda evenimentelor de gaming din standul TP-Link va fi și de această dată Lucian “IceMan Lucky” Dinescu.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile, concursurile și surprizele pregătite de Neffos la East European Comic Con 2017 urmărește și pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/NeffosRomania/ și pagina evenimentului TP-Link la East European Comic Con ( https://www.facebook.com/events/164283680766029/ )

Vă așteptăm la standul TP-Link, pavilion C5, Romexpo!

< Go Back