Despre Neffos

Neffos, noul brand creat de TP-Link, furnizor global de dispozitive networking, semnifică începutul unei noi ere TP-Link, prin mult așteptata intrare în anul 2015 pe piața de telefoane smart. Odată cu evoluția tehnologiei în industria de telecomunicații, Neffos își propune să elimine bariera dintre tehnologie și ceea ce contează pentru tine.

Neffos este un brand întrutotul dedicat dezvoltării produselor sale, al serviciilor și relațiilor cu clienții prin procese extensive de cercetare și dezvoltare, implementând practici stricte de asigurare a calității. Neffos pune în permanență accentul pe nevoile utilizatorilor finali pentru a crea produse superioare și de cea mai bună calitate.

Gama Neffos urmărește să găsească echilibrul perfect între tehnologia smart și designul elegant. Prin folosirea tehnologiei de ultimă oră, cultivă o relație armonioasă cu oamenii, pentru a le ușura viața de zi cu zi. Frumusețea acestui design merge dincolo de ceea ce poate fi văzut la suprafață. Nu este doar aspectul estetic care alcătuiește un dispozitiv remarcabil, ci și ușurința utilizării. Valorifică abilitatea de a captura esența vieții într-un moment și salvează-i frumusețea pentru o viață.