Politica de confidențialitate

Neffos cunoaște/înțelege cât de importantă este confidențialitatea pentru dvs. și depune toate eforturile pentru a v-o proteja, astfel încât am elaborat această politică de confidențialitate în ceea ce privește modul în care colectăm, utilizăm, divulgăm, transmitem și stocăm informațiile dvs. Vă rugăm să citiți, să înțelegeți și să conveniți asupra acestei politici de confidențialitate înainte de a vă trimite datele cu caracter personal către Neffos. Atunci când alegeți să folosiți produsele și serviciile mobile Neffos, se va considera că înțelegeți și sunteți pe deplin de acord cu toți termenii acestei politici, precum și că sunteți de acord să vp asumați pe deplin responsabilitatea și riscurile folosirii produsului sau serviciului.

Rețineți că această politică de confidențialitate se aplică numai produselor și serviciilor mobile Neffos și nu include produse, operațiuni sau servicii terțe. Neffos nu deține controlul asupra modului în care terțele părți colectează, utilizează sau protejează datele dvs. Pentru informații despre măsurile de confidențialitate luate de terțe părți, consultați politica de confidențialitate a acestora.

1. Informații colectate de către Neffos

Vom colecta anumite informații atunci când folosiți produsele sau serviciile Neffos. În plus față de informațiile pe care ni le furnizați dvs. direct (cum ar fi conturi sau informații cu caracter personal pentru anumite servicii Neffos, de exemplu număr de telefon sau adresă de e-mail), putem să înregistrăm și informații legate de dispozitivul dvs. și modul în care folosiți aplicațiile și serviciile noastre. De exemplu, putem colecta:

1) Informațiile dispozitivului – numărul de modul al dispozitivului, numărul IMEI, versiunea sistemului de operare, versiunea ROM, codul de țară etc.;

2) Informații de localizare – informații privind locația geografică. Cu toate acestea, puteți opri funcția de localizare pentru a opri colectarea de informații privind locația dvs.;

3) Obiceiurile de utilizare – obiceiurile utilizatorului privind setările de afișaj, sunet și vibrații;

4) Utilizarea dispozitivului – utilizarea spațiului de stocare, operatorul de rețea, timpul de încărcare al bateriei etc.;

5) Informații de autentificare – fișierele jurnal ale aplicațiilor, ora și durata utilizării serviciului, informații conexe stocate în setările cookie ale dispozitivului.

În plus, în condițiile permise de lege, putem colecta informațiile dvs. și din surse publice și le putem combina cu alte informații primite de la dvs. sau legate de dvs.

2. Cum folosește Neffos informațiile dvs.

Informațiile dvs. colectate de către Neffos vor fi folosite, în principal, în următoarele scopuri:

1) pentru a furniza o experiență de utilizare, conținut, marketing și recomandări personalizate în cadrul produselor și serviciilor noastre;

2) a furniza servicii de întreținetre a dispozitivului dvs.;

3) a preveni, a investiga și a stopa frauda, activitățile neautorizate sau ilegale;

4) a ne ajuta să optimizăm mai bine produsele și serviciile noastre;

5) alte scopuri, după obținerea consimțământului dvs.

3. Către cine divulgă Neffos informațiile dvs.

În următoarele circumstanțe, putem divulga informațiile dvs. către terțe părți:

1) cu consimțământul dvs.

Vom divulga informațiile dvs. cu caracter personal către terțe părți numai după obținerea consimțământului dvs. explicit în acest sens.

2) divulgarea către afiliații sau partenerii noștri

Pentru a vă furniza servicii mai bune, este posibil să divulgăm informațiile dvs. cu caracter personal companiilor noastre afiliate sau partenerilor noștri. Le vom interzice în mod strict afiliaților sau partenerilor noștri să folosească informațiile partajate de noi în orice alte scopuri.

3) conform cerințelor legale

Atunci când legile, reglementările, autoritățile judecătorești sau guvernamentale cer acest lucru, putem divulga informațiile dvs. cu caracter personal.

Nu vom divulga informațiile dvs. cu caracter personal către terțe părți în alte situații decât cele descrise mai sus.

4. Stocarea și transmiterea informațiilor

Informațiile colectate de la dvs. pot fi stocate în telefonul dvs. mobil sau pe serverelor noastre și pot fi transmise, stocate și procesate în afara țării/regiunii în care locuiți (de exemplu, China). Acest lucru poate include jurisdicții care este posibil să nu ofere aceleași reglementări de protecție a confidențialității ca țara/regiunea dvs. În timpul acestui proces, Neffos va adopta măsuri de criptare pentru a proteja informațiile și datele dvs., pentru a se asigura că informațiile dvs. nu pot fi accesate, utilizate sau divulgate fără permisiune. Cu toate acestea, din cauza defectelor inerente și riscurilor operaționale ale rețelei, nu putem garanta că informațiile dvs. sunt absolut sigure.

5. Cum vă protejează Neffos informațiile

Neffos tratează cu deosebită seriozitate datele cu caracter personal ale utilizatorilor. Implementăm practici standard în industrie pentru a vă proteja datele cu caracter personal și a preveni accesul, divulgarea, utilizarea, modificarea, deteriorarea neautorizate sau pierderea datelor dvs. Vom lua toate măsurile rezonabile pentru a vă proteja datele cu caracter personal. De exemplu, vom folosi tehnologia de criptare și alte mijloace tehnice pentru a asigura confidențialitatea datelor; vom proteja centrul de date prin utilizarea de software antivirus, sisteme de monitorizare și mecanisme de criptare, pentru a preveni orice atac malițios asupra datelor; vom aplica mecanismul de control al accesului pentru a ne asigura că numai personalul autorizat vă poate accesa datele cu caracter personal; vom spori nivelul de conștientizare în rândul angajaților în ceea ce privește importanța protejării datelor cu caracter personal prin sesiuni de instruire privind securitatea și protecția confidențialității. Vom depune toate eforturile pentru a vă proteja datele cu caracter personal, dar vă rugăm să rețineți că nicio măsură de securitate nu este complet infailibilă.

6. Actualizarea acestei politici de confidențialitate

Pentru ca produsele, serviciile și reglementările rămân compatibile, Neffos își rezervă dreptul de a actualiza această politică de confidențialitate în orice moment. Această politică de confidențialitate va fi publicată imediat după orice actualizări. Dacă veți folosi în continuare produsele și serviciile Neffos după ce această politică de confidențialitate este actualizată, se va considera că acceptați politica de confidențialitate actualizată. După ce politica de confidențialitate este actualizată, data „Ultimei actualizări” se va modifca.

Ultima actualizare la 20 octombrie 2016.